Efterårs-perler i solen

Da jeg en dag sad med den yngste og kreerede kastanjedyr, måtte jeg nødtvunget dele ud af mine flotte perler, som i Mindstebarnets kreative hænder pludselig fik ben at gå på. Og sikke ben de fik!

Som regel sidder jeg ikke forsigtigt og finder den helt rette farve og form til hver enkelt del. I stedet tager jeg blot, hvad jeg først får fat i for at se, hvad der kommer ud af tilfældighedernes spil. Der er alligevel aldrig noget, der er helt perfekt her i livet…

Men nu opdagede jeg så, at jeg måske alligevel er en lille smule sirlig med, hvordan perlerne bruges. Eller er jeg bare nærig med at dele ud af goderne?

I hvert fald var min første tanke, da jeg opdagede, at skålen var tom, at der vist var nogen, der var gået lige lovligt hurtigt til den. Men det viste sig hurtigt, at det var der ingen, der havde gjort. For nogen havde fået en fuldstændig vidunderlig ide: Perler på pind!


Og sikke vidunderlige disse perlepinde er! De kan bruges til alt. Som her en lille buket af farver, enten med eller uden efterårsblomster.

Men de kan jo også bruges til at sætte ekstra fokus på det smukke efterår, som en del af min uundværlige vindues-oppyntning, som jeg så gerne tager i brug ved den mindste anledning: Påske, fødselsdage, jul eller som nu: Efteråret.

Mon ikke jeg også finder på en undskyldning for at finde dem frem til foråret?

(De er i øvrigt vidunderligt nemme at kreere. Når først perlerne er sat på pinden, her et grill-spyd, skal der bare et par dråber lim i hver ende til at holde perlerne på plads. Og har du lidt pink muresnor, ja så er det bare med at få dem op at hænge. Bruger du limpistol, så skal du måske være opmærksom på, at den kan blive meget varm – jeg taler ret meget af erfaring…).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *