Privatlivspolitik

Her kan du læse om, hvordan Etonmess.dk indsamler og bruger de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger Etonmess.dk.

Du skal føle dig tryg ved, at oplysningerne bruges korrekt og at personoplysninger behandles fortroligt og sikkert.

Hvor samler Etonmess.dk oplysninger ind? 

På Etonmess.dk indsamles oplysninger om brugere og deres besøg på to måder:

  • Ved at du selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af såkaldte cookies

Indsamlingen af personoplysninger tilpasses altid rammerne af den gældende lovgivning.

Når du selv afgiver oplysninger

Etonmess.dk indsamler personoplysninger om dig, som du selv afgiver. Det kan fx være i følgende situationer:

  • Du kommenterer på et indlæg
  • Du kontakter Etonmes.dk med spørgsmål eller kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamles de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar. 

Opbevaring af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares så længe, det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

Når cookies indsamler oplysninger

Når du besøger Etonmess.dk bruges cookies til at indsamle information om dit besøg på hjemmesiden.  Informationen bruges til at forbedre din oplevelse, analysere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden.

Til at hjælpe med dette bruges forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, til at indsamle statistiske oplysninger.

Sådan bruges cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies fra Etonmess.dk og de kan ikke indeholde virus. Cookies sletter sig selv efter en vis periode, men de fornyes efter hvert besøg.

Du kan altid vælge, om du vil acceptere eller afvise cookies, fx. kan du tillade cookies fra specifikke hjemmesider. Indstillingerne justeres i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være funktioner eller services du ikke kan bruge, hvis du ikke tillader cookies. 

Etonmess.dk anvender cookies til følgende formål:

  • Nødvendige cookies. Hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
  • Statistik-cookies. Hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.Teknisk funktionalitet, så siden kan huske dine præferencer.
  • Øvrige tredjeparts-cookies. Når Etonmess.dk indlejrer indhold fra tredjepart, herunder Youtube, Vimeo, Twitter, Instagram og Facebook, kan det betyde, at disse sætter en cookie på din enhed, hvis du klikker på indholdet. Etonmess.dk er ikke ansvarlig for cookies fra tredjepart.

Eksempel på brug af cookies: Hvis du skriver en kommentar på Etonmess.dk kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Det er for at gøre det nemmere for dig, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, hvis du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Retten til at trække samtykke tilbage

Hvis du har afgivet et samtykke til Etonmess.dk’s behandling af dine personoplysninger, fx i forbindelse med din tilmelding til et nyhedsbrev, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af  behandlingen af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Dine rettigheder

Såfremt Etonmess.dk’s behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder, som kort er beskrevet nedenfor.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Etonmess.dk. Kontakt Etonmess.dk her:  etonmess@etonmess.dk.

  • Ret til at se oplysninger. Du har ret til at få indsigt i de oplysninger om dig, som behandles.
  • Ret til at få rettet forkerte oplysninger. Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning. I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, før de almindelige retningslinjer for sletning benyttes.
  • Ret til begrænsning af behandling. Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må dine oplysninger fremover kun behandles – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse. Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod den ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til at få overført personoplysninger. Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et almindeligt anvendt format, så de kan overføres til en anden dataansvarlig så let som muligt.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Her kan du også indgive en klage, hvis du er utilfreds med den måde,  dine personoplysninger behandles på.