Ulden zen med en smule indbygget banderi

Jeg var åbenbart lige hurtig nok, da jeg skrev mine nytårsforsætter i sidste uge (find dem her, hvis du gik glip af dem).

Det viser sig nemlig, at jeg må have haft et meget stort og på det tidspunkt ukendt ønske om at arbejde med min indre ro og min zen.

Puhhhhh.

I hvert fald var det rimelig nødvendigt at arbejde med lige præcis de to ting, da jeg opdagede en fejl i mit strik ($!?@€%!!!!). Efter mange. Mange. Mange. Mange omgange og centimeter opdagede jeg pludselig, at der manglede to masker. Og det var altså to masker, der skulle ha’ været der.

Da jeg ikke kunne se, hvor fejlen var, måtte jeg igang med optrævlingen. Og vi taler altså 10 centimeter strik i 3 forskellige tråde af dejlig lækker uldet uldgarn. Af den der bløde rare slags, som er så dejlig at røre ved og som i øvrigt filtrer sig vildt og voldsomt ind i hinanden, hvis man ikke er forsigtig. Så det var jeg. Eller det blev jeg i hvert fald…

Før-billedet

Så langt var jeg

Og efter-billedet

Og så langt er jeg nu…

Som du måske kan regne ud,skal der en del indre ro til for at komme fra før- til efterbilledet.

Og det var da også dejligt afstressende bare at fokusere på at være rolig og bare være lige der i nuet. Altså indimellem min banden og svovlen.

Hvis du nu godt kunne bruge lidt zen selv, men ikke lige orker at gå i gang med at strikke en vest i str 12-14 år for bare at pille den op igen, så fortvivl ej: Jeg har løsningen!

Se med her – og den kan garanteret også bruges i tilfælde af søvnløshed:

Den er lang. Og du behøver ikke at se det hele. Men hvis du gør, så garanterer jeg, at du får arbejdet med din indre ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *