Om den store roman – i små bidder

Jeg kan godt lide at skrive og måske synes du, at det er sjovt, interessant eller tankevækkende, det jeg skriver. Uanset hvad, så kan jeg i hvert fald godt lide at skrive, og du behøver altså ikke at læse det – eller at kunne lide det. Det er okay med mig.

Hvis du læser det, skal du vide, at det er noget jeg skriver løbende, når jeg har tid, overskud lyst og inspiration. Og at det ikke nødvendigvis kommer i en bestemt rækkefølge, selvom det tror jeg nu nok efterhånden, at det gør, for jeg får langsomt mere og mere styr på, hvad det er jeg vil.

Du skal også vide, at selvom der står kapitel-numre, så behøver det altså ikke at have nogen sammenhæng. Det er muligvis bare en måde at inddele det på.

Lige nu er det bare noget, jeg leger, og indimellem vender jeg tilbage og skriver et såkaldt kapitel om eller fjerner det måske helt.

Så lige nu er er det altså bare en legeplads for ord og tanker og ideer. Jeg kan lide, at jeg kan springe rundt og få en ny ide i dag, som er endnu bedre end den, jeg fik i går.

Find det hele her:  Den store Roman i Små Bidder

En blog om liv, om pauser og om DIY og endda hækling!