Om (A lot like) Eton Mess

Jeg elsker at lave ting med mine hænder. Jeg elsker at hækle og slapper i det hele taget mest af når jeg husker at lægge mobilen og finde garn/papir/byabtwe/limstift frem. At sidde og tegne kruseduller eller forsøge at forme æsker af (helst) farvestrålende papir eller at hækle på en hue.

Tit har det færdige produkt set (meget) bedre ud inde i hovedet, men det er også OK. Nogle gange handler det nemlig mere om at nyde processen. Når jeg hækler, er det for eksempel tit til gaver og så elsker jeg at sidde og fundere over hvilke farver, som modtageren vil blive glad for. Hvordan det vil føles at røre ved, og hvordan de vil bruge det. Det er helt sikkert mindst halvdelen af glæden. Jeg skal allerede nu være ærlig og indrømme, at det ikke nødvendigvis er hver gang, jeg bliver færdig og det så virkelig bliver givet i gave. Det kan også være, at det tager lidt længere tid end beregnet, så de får den til næste jul i stedet – nogle gange dukker der jo en ny ide op, der bare må afprøves.

Men hvem ved, måske kan de alligevel mærke alle de kærlige tanker, jeg sender dem, mens jeg hækler og på den måde er gaven jo endnu større end blot en lun og lækker hue.

Og jeg kan faktisk også rigtig godt lide det der med tanker og historier. Mit hoved bliver tit fyldt op af små historier, tanker, ideer og meninger.  Derfor skriver jeg også om lidt af hvert her på bloggen. Mit liv og mine erfaringer og overvejelser. Og så er der selvfølgelig Den Store Roman I Små Bidder, som er mit lille laboratorium for de tanker og historier, som vil materialiseres i ord istedet for papirfoldninger eller hæklemasker.

Så det er altså derfor, at du her på bloggen finder historier, hæklerier og mere eller mindre fingerfærdige DIY-projekter.

Jeg skal i øvrigt lige sige, at jeg jo ikke er den eneste af den slags med mange ufærdige projekter  – det har endda sit helt eget navn UFO (UnFinished Objects).

Læs mere om bloggen og om mig her. 

En blog om liv, om pauser og om DIY og endda hækling!