Julen er på vej: Juletræs-julekalender

Igen i år kan du tælle ned til jul med Etonmess og hver dag  få en lille pause lige midt i jule-hverdagen. 

Efter 3 år så er det jo snart en tradition, at Etonmess tæller ned til jul med en lille julekalender med et særligt udvalgt juletema.

Der har tidligere været julekugler, kræmmerhuse og sidste år var det julehjerter. Måske var du med og kan dem alle udenad, men ellers kan du lige få glimt af julehyggen her:

Og så er lågerne jo fyldt med pauser. Bare pauser.

Der er nemlig så mange andre kalendere i mit facebook-feed og verden omkring mig med vilde konkurrencer og krav om 20 daglige push-ups eller særlig sund mad eller udrensninger. De kalder det godt nok udfordringer og challenges, men i mit hoved og jule-hverdag bliver det altså ret hurtigt oversat til: Flere krav til at være rigtig.

Og alle de konkurrencer er jo også skønne nok, når man vinder noget. Selvfølgelig er de det, men er det ikke også godt med noget, som slet ikke har noget med ting og sager at gøre? Måske især i det gave-ræs, som december i forvejen er.

Selvfølgelig er der også en kalender i år

Derfor byder jeg igen i år på en lille pause. Hver dag åbner sig en ny låge her på bloggen. Og bare rolig, du skal ikke gøre andet end at klikke på linket og så får du julenedtælling og en lille pause i ét.

Og i år er kalenderen udover kærlighed og pauser fyldt med juletræer. Dejlige julestemningsfyldte juletræer bare til dig.

Hvad? Ingen præmier? Men hvad får du så?

Du kan desværre heller ikke hverken vinde noget eller få kroppen, du drømmer om lige inden jul.

Hvis du alligevel følger med efter ovenstående meget triste og nedslående nyhed, skal du bare vide, at jeg vil gøre mit yderste for at give dig en lille pause midt i juleræset.

Du skal nemlig slet ikke leve op til nogle krav overhovedet. Du skal hverken spise noget særligt sundt, holde vægten, udsmykke hjemmet med særligt fantastiske kreative jule-diy eller finde tid til at lave 3 virkelig gode yogaøvelser eller 27 englehop. Medmindre du gerne vil, for du må selvfølgelig gerne. Hvis du altså vil. Du bestemmer.

Alt du skal gøre er, at åbne lågen og trække vejret helt ned i maven. Er det ikke utroligt? Herinde er der nemlig bare ro og pauser og lidt ekstra kærlighed i form af juletræs-julestemning fra mig til dig.

Og du skal bare tage imod og tage det med.

Sådan gør du:

Find din lille daglige julepause her: Juletræs-julekalender 2021. Den åbner selvfølgelig først den 1. december, men du må jo gerne gå ind og lure lidt allerede.

Hver dag åbner lågen her på bloggen og på facebook (altså den samme kalender ik?).

Og vil du være helt sikker på, at få alle låger med, så kan du følge bloggen på Facebook eller få en mail, når en ny låge åbner med dagens lille pause. Tilmeld dig på pc i menuen til venstre eller på mobil i menuen øverst i højre hjørne.

Håber du får en dejlig december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *