Jeg er gået i haven

Sgu!

Det er simpelthen ikke lykkes mig at forene corona-land med at lære finsk, blive vegetar, læse Kierkegaard eller at dyrke 1 times yoga hver morgen ved solopgang. Ikke engang vinduespudsning er det blevet til. (Og nu kunne jeg jo så også både hækle og strikke i forvejen).

I stedet har jeg gemt mig i haven, når det blev lige lovligt strengt at koordinere hjemmearbejde med hele familiens sygdom, almindelig corona-grundangst og ikke mindst Ældstebarnets månedlange sygdomsforløb med flere indlæggelser.

Derude har jeg istedet fordybet mig i nye spirer, forsøg på at holde liv i planter, som måske/måske ikke har overlevet vinterens milde kulde, sået gemte frø fra blomster, som jeg ikke kan huske fra sidste år, lavet stiklinger af den syriske rose og delt det engelske græs (ja ja, vi er meget internationale her – man kan rejse på mange måder).

Så når det hele bliver lidt for meget, snupper jeg en kop nescafe med ekstra sødmælk, hopper i gummistøvlerne og så går jeg lidt og drejer på potterne, flytter en hængepotte lidt til venstre og lidt op og ned, forsøger at mærke om der skal vandes (det skal der nok, er gerne konklusionen), trækker lidt i en spire og taler sødt til jordbærplanten.
Og så er verden i et lille øjeblik, eller måske endda flere, virkelig god.

PS Ældstebarnet har fået det meget bedre nu, selvom der stadig er noget brug for at trække lidt i spirerne. Men det går heldigvis fremad.

Små glimt af pauser:

Skal den ikke lidt til venstre, den der?
De nye spirer
Nogle af dem, der måske/måske ikke har overlevet vinteren
Bagerst spirer af noget jeg ikke ved hvad er,…
Min stikling, som bare står og venter på at blive en stor flot busk (…)
Mit engelske græs som skal gi lidt farve i et hul i lavendelerne. Hvis de altså vil…
Godt nok ikke en regnbue, men måske bliver det alligevel lidt godt igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *