Åh åh – må man egentlig godt (så småt begynde) at elske valentinsdag?

Jeg er begyndt at åbne op! Nogle vil garanteret kalde det en amerikanisering og kommercialisering, men i mit hjerte kalder jeg det i stedet for opvarmning!

Jeg begynder stille og roligt at holde af det der Halloween og Valentinsdag, og hvem ved måske også snart mors og fars dag! Og hvorfor egentlig ikke? Hvorfor ikke nyde de gange, hvor vi helt specifikt sætter fokus på samvær, hygge og måske endda kærlighed? Ja, vi skal gøre det hver dag, og det vi jo i virkeligheden også nok alle sammen.

Men helt ærligt, sker der andet end godt ved at sætte ekstra fokus på kærligheden og samværet med andre mennesker? Heldigvis bestemmer vi jo selv (når vi altså har rystet reklamernes magt af os), hvordan vi vil udfylde de nye mærkedage.

I år har jeg valgt at fylde Valentinsdag med et kærligt kram til nogle særlige mennesker i mit liv: 3 dejlige veninder af den slags, som jeg altid har lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke når at tale mere med midt i familie-, pendler-, arbejds- og heldigvis også kærlighedsliv. Men, når vi får talt sammen er det altid med masser af kærlighed, respekt anerkendelse, nysgerrighed og ikke mindst grin og vidunderligt kloge ord – tænk sig, at 3 så kloge kvinder lige skulle være i mit liv.

Sikke en dejlig undskyldning for igen at få lov at lave pomponer!

Inspireret herfra: mrprintables.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *