Verdens bedste gode råd!

Egentlig havde jeg besluttet mig for at etonmess.dk skulle være fri for gode råd og løftede pegefingre. Ingen pseudo-filosofisk/psykologisk coaching her om hvordan du bør leve dit liv for at blive et lykkeligt menneske. Ingen løftede øjenbryn her. Bare kærlighed.

Undskyld, men nu er jeg altså faldet i.

For hvad gør man, hvis man rent faktisk har fundet de vise sten? Er man så ikke et skarn, hvis man ikke gi’r det videre? Jo, det er man da! Helt sikkert.

Så jeg har måtte æde mine egne ord i mig igen og i denne uge kommer alligevel dét gode råd, som du har brug for, for at blive lykkelig – muligvis især ret meget, hvis du er en vintertræt og lettere forkølet børnefamilie.

Okay, jeg bygger op:

Sidste sommer var vi så heldige at få en fantastisk gave fra og med svigerfamilien. Gaven var en smuk ferie på Kreta, som bød på mange vidunderlige øjeblikke med ro i sjælen:

Jeg bygger lige lidt mere op, men så kommer det gode råd også lige om lidt:

Efter denne fantastiske solskinsuge tog vi (Mor, Far og Børn) så en uge på camping i den smukkeste og varmeste danske sommer længe:

Som du ser, bød også denne uge på vidunderlige rolige og sjælfulde stunder.

Er det nu?

Og nu tænker du måske, at det gode råd er at tage på ferie i solen og nyde varme, solskin, nærvær og bare at være til og at det, kan du da godt leve med, men helt fantastisk nytænkende er det ikke, hvis du skal være helt ærlig?

Nej, det er ikke dét – selvom jeg er virkelig glad for, at din tankegang viser, at du har en vidunderlig anerkendende tilgang til dine medmennesker og jeg tænker, at du nok skal klare dig her i livet.

Men altså tag endelig på ferie, det skal være dig vel undt. Men det er slet-slet-slet ikke det vidunderlige gode råd, jeg vil give dig.

Nu kommer det. Det lover jeg!

For mellem de 2 vidunderlige og sjælfulde og så videre ferier skete der det, at vores tøj ikke kom med hjem fra den første vidunderlige ferie (noget med så meget blæst, at det var valget mellem passagerer eller kufferter og så er valget åbenbart ikke så svært).

Og havde vi ikke stået og skulle på ferie 2 dage efter hjemkomsten havde det sikkert også været nogenlunde ok, men vi skulle jo bruge al det sommertøj, som vi havde pakket med til Kreta på ferie igen i Danmark (ja, det lyder vildt og vi havde da egentlig også forberedt også på en uge i regnvejr, men som du måske husker, så var alt af lave sidste sommer).

Så der stod vi og så på en vejrudsigt fuld af sommer og et klædeskab fuldt af vintertøj og så var der jo ikke meget at gøre. Afsted med os og handle til en ny omgang sommerferie og nej, forsikringen dækker ikke ved hjemkomst fra ferie – og her er jeg ikke engang sikker på, at man kan være rigtig sur på forsikringsselskaberne, for hvem ved sine fulde fem, regner med at skulle bruge sommertøj til en sommerferie i i Danmark??

Til sidst kom kufferterne selvfølgelig hjem igen og så stod vi der med 2 gange sommertøj og andet godt – og hold op, hvor har det været vidunderligt lige siden! Ja, sommeren gled over i efterår og vinter, som den jo gør, men tøjet holdt.

Og hvor har det givet masser af sjælefred, at der stort set altid er tøj nok! Især undertøj. Uden at man skal gå der og tælle dage til weekenden, hvor man orker at vaske igen og indregne, hvor mange uheld, der skal være plads til. Så smart!

Ja, okay, så er der selvfølgelig også dobbelt op på tøj, der skal lægges på plads igen, når det endelig er vasket, men det er en pris, der er til at bære for en lille smule hverdags-sjælefred.

Så her er min gave til verden altså:

Sørg altid for at have masser af undertøj! Masser.

Okay okay, skal jeg være helt ærlig, er det jo ikke første gang, jeg kaster om mig med livsændrende gode råd:

Første gang jeg ikke kunne dy mig finder du her.

Og anden gang her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *